ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα του «Νοσηλεὔειν» απαρτίζεται από διπλωματούχους νοσηλευτές με γνώση, εμπειρία και συνέπεια στη νοσηλευτική επιστήμη με την οποία προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ανθρώπινα στο κοινωνικό σύνολο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

Η Νοσηλευτική αποτελεί μία πολύπλοκη επιστημονική δραστηριότητα, η οποία απευθύνεται στον άνθρωπο, την οικογένεια και το κοινωνικό σύνολο σε όλες τις καταστάσεις υγείας και ασθένειας.  Αποτελεί ‘’αδερφή’’ επιστήμη με την Ιατρική, όμως αν και μοιράζονται πολλά κοινά είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους, ενώ παράλληλα μπορούν και συνεργάζονται. Ένα από τα πολλά κοινά τους αφορά στη θεραπευτική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας. Η άσκηση της Νοσηλευτικής προωθεί την αυτοφροντίδα, την ανεξαρτησία και τον σεβασμό της προσωπικότητας, των δικαιωμάτων των ανθρώπων, ενώ συγχρόνως παρέχει επιμελημένη επιστημονική φροντίδα σε περιπτώσεις ασθένειας.

Για εμάς η Νοσηλευτική είναι εξειδικευμένη τέχνη και επιστήμη που ασκείται από τους επιστήμονες του χώρου, δηλαδή τους Νοσηλευτές με την οποία μπορείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου ανθρώπινα.

Η Γνώση και τεχνογνωσία μας, που διαρκώς εμπλουτίζεται μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση.

Η Εμπειρία μας, η οποία έχει αποκτηθεί μέσα από την πολυετή εφαρμογή όλων των νοσηλευτικών διεργασιών σε νοσοκομειακό περιβάλλον, αλλά και κατ’ οίκον.

Η Συνέπεια μας, απέναντι σε οποιοδήποτε περιστατικό αναλαμβάνουμε αναφορικά με το χρόνο και την προσδοκία του ασθενή μας.

Για εμάς ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Για το λόγο αυτό εξατομικεύουμε την κάθε περίπτωση, σχεδιάζοντας ομαδικά, αλλά ειδικά για το κάθε άτομο ξεχωριστά τους τρόπους εκείνους με τους οποίους θα ανακουφιστεί και θα επανέλθει σύντομα στην κανονικότητα του.

Μας διακρίνει το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην επιστημονική αποστολή που έχουμε αναλάβει αλλά και απέναντι στους συνανθρώπους μας.

Η ευαισθησία σε κάθε περιστατικό διότι είμαστε όλοι άνθρωποι και όλοι μας θα θέλαμε να έχουμε μία αξιοπρεπή αντιμετώπιση.

Η σταθερότητα μας σε όλα τα περιστατικά γιατί μας διέπει επαγγελματισμός και στοχοπροσήλωση σε αυτό που έχουμε αποφασίσει να κάνουμε.

Η υπομονή  και η αποφασιστικότητα μας να βελτιώνουμε μέσα από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες μας την καθημερινότητα των συνανθρώπων, μας δίνει ψυχική αντοχή να συνεχίζουμε την αποστολή μας.

ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ

Ερχόμαστε στο χώρο σας με σεβασμό, διακριτικότητα και ενδιαφέρον να καλύψουμε τις ανάγκες εκείνες που θα βελτιώσουν την καθημερινή ποιότητα ζωής.

Το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι εκείνο που από την πρώτη επίσκεψη αξιολογεί την κατάσταση και τις ανάγκες σας και προτείνει, αναλαμβάνει και εφαρμόζει με υπευθυνότητα όλες τις ενέργειες για την παροχή φροντίδας που απαιτείται πάντα σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Όλοι οι άνθρωποι που ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή αποτελούν μέρος της οικογένειας του «Νοσηλεὔειν», νοσηλεία κατ’οίκον και έτσι τους συμπεριφερόμαστε, γιατί στόχος μας είναι να φροντίζουμε τους ανθρώπους που μας επιλέγουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βελτιώνουμε την καθημερινή ποιότητα ζωής με κύριο γνώμονα τον άνθρωπο και την υγεία του, παρέχοντας υψηλή φροντίδα.

Στην ομάδα του «Νοσηλεὔειν» καθημερινά νιώθουμε περήφανοι και συγκινούμαστε για όλους τους νοσηλευόμενους μας  που μας εκφράζουν την ευτυχία και τη σιγουριά που νιώθουν, έχοντας πια μία καθημερινότητα που τους προσφέρει ασφάλεια και υγεία.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

H νοσηλεία κατ’ οίκον αποτελεί μια υπηρεσία υγείας η οποία προσφέρεται σε άτομα και στις οικογένειες αυτών στο χώρο που ζουν με στόχο την προαγωγή, τη διατήρηση και την αποκατάσταση της υγείας τους.

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι νοσηλευτές μας με πολυετή εμπειρία νοσοκομειακή και μη, σε συνεργασία πάντα με το θεράποντα ιατρό σας, παρέχουν υψηλής φροντίδας υπηρεσίες.

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Είμαστε σε θέση να καλύψουμε χώρους εργασίας στους οποίους υπάρχει ανάγκη διαγνωστικών εξετάσεων (π.χ. PCR τεστ ή RAPID τεστ για υπαλλήλους εταιρειών) και κατόπιν συνεννόησης να δημιουργήσουμε μαζί το πιο εξυπηρετικό, οργανωμένο και ασφαλές πρόγραμμα για εσάς.
  • Για οποιαδήποτε κυρίως φαρμακευτική παρέμβαση κρίνεται απαραίτητη η σαφής γραπτή οδηγία του θεράποντος ιατρού.
  • Παραπεμπτικά ΕΟΠΥΥ (για τις αιμοληψίες) γίνονται δεκτά.
  • Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται κατόπιν ραντεβού.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού:

Καλώντας στο 2160028882 Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-21:00 και Σάββατο 9:00- 15:00. Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Εναλλακτικά:

Για ραντεβού που επιθυμείτε να προγραμματιστεί σε δεύτερο και προκαθορισμένο χρόνο, μπορείτε μέσω της ιστοσελίδας μας www.nosilevin.gr να συμπληρώσετε τη Φόρμα επικοινωνίας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάγκη ή απορία σας προκύψει.